Onze methode

colorbar
zonder pijn of beperkingen
De methode van Raymedy brengt je lichaam weer in een balans die de oorspronkelijke, gezonde toestand van je lichaam zo veel mogelijk benadert. Met als doel je organen en lichaamsfuncties weer in harmonie met elkaar te laten samenwerken.
Onze methode is geschikt als
De reguliere gezondheidszorg je niet verder kan helpen
Je liever een duurzame oplossing wilt in plaatst van alleen symptoombestrijding
Je te horen krijgt dat je met je klacht moet leren leven
Je preventief wilt werken aan je gezondheid
Zo werkt het bij ons

1. Intake

Voordat je een bodyscan kunt laten maken, zal jouw Raymedy-therapeut je vragen een intake-formulier in te vullen. Met dit formulier krijgt je therapeut beter zicht op je klachten, de diagnose van je arts en je eigen toelichting op je gezondheid. Je neemt dit formulier mee als je de bodyscan laat doen.

2. Bodyscan

Meten is weten. Daarom met de therapeut eerst de energiehuishouding van je lichaam. De meetresultaten geven de belangrijkste aanwijzingen voor een passende behandeling. Er worden 2 metingen gedaan:

Impedantiemeting

Deze weerstandsmeting meet waar je meridianen niet goed doorstromen. Al je meridianen beginnen of eindigen in vingers of tenen. Je therapeut doet 24 metingen: snel, pijnloos en zeer nauwkeurig.

Rapid response thermografie

Door je lichaam een serie van verschillende signalen aan te bieden en de reactie te meten, wordt duidelijk welke behandeling het beste bij jou past.

3. Inzicht in je balans

De therapeut gaat op zoek naar verbanden tussen:

• De diagnose van je arts, je klachten en je eigen toelichting op je gezondheid en leefwijze

• De uitkomsten van de bodyscan: wat vertellen je meridianen en de uitkomsten van de thermografische scan

• Je fysieke, emotionele en mentale veerkracht

• Je bewustzijn van lichaam en geest

Je kunt vragen om een uitgebreid persoonlijk rapport van de belangrijkste resultaten van je meting, de scans en een advies voor de toekomst. Zo krijg je een goed inzicht in je eigen energiehuishouding en wat je zelf kunt doen.

4. Start Raymedy behandelplan

Nu alles in kaart is gebracht, maakt je therapeut een behandelplan. Dit plan richt  zich op je klachten, maar betrekt daarbij je voeding, je bewegingspatroon, je vermogen om met spanningen en emoties om te gaan en de informatie over je energie zoals uit de meridiaanmetingen en de scans blijkt. Onze behandelingen richten zich op het herstel van belangrijke functies van organen en weefsel door het stimuleren van zwakke functies met behulp van licht en magneetveld. De opeenvolgende behandelingen zijn iedere keer aangepast aan de toestand van dat moment, dus dynamisch en bestaan uit een toepassing van schema’s van verschillende raymedy’s, allemaal gericht op het herstellen van de balans in het lichaam. Onze software stemt het protocol precies af op jouw energetische toestand.

Vaak snel resultaat

Na een eerste behandeling merk je meestal direct al een reactie van je energiesysteem. Verdwijnt je klacht niet al direct verdwijnt na een eerste behandeling? Dan verdwijnt je klacht meestal na een paar dagen of anders na meerdere (thuis) behandelingen. Na het behandelplan doet je therapeut een nameting om het effect van je behandeling vast te stellen.

5. Je balans is hersteld

Het behandelplan heeft de balans in je lichaam hersteld. Bovendien heb je meer inzicht gekregen in je eigen energiehuishouding. Daarmee begint ook jouw eigen verantwoordelijkheid om in balans te blijven.

Je therapeut kan je verschillende adviezen geven:

• Kies passende voeding & voedingssupplementen

• Energetiseer water

• Vermijd sterke elektromagnetische straling

• Vergroot je bewustzijn met meditatie

• Beweeg voldoende

• Zoek regelmatig de natuur op

• Pak je kernovertuigingen, weerstanden en trauma’s aan

Behandeling via therapeut
Bij ernstige blessures of chronische klachten of aandoeningen raden we je een bezoek aan een Raymedy therapeut aan. De therapeut gaat op zoek naar effectieve behandelfrequenties.
Zelf aan de slag?
Blessures, klachten of aandoeningen kunnen zelf behandeld worden met de PowerMe. Je therapeut maakt een behandelplan dat je  thuis uitvoert. De App geeft stap voor stap aanwijzingen.