Onze methode

Inzicht in eigen gezondheid

Raymedy heeft als droom zoveel mogelijk mensen volledig inzicht in hun lichaam te geven. Dat kunnen we alleen waarmaken met goede professionals. Geloof jij ook dat het kan? Dan werken we graag ook met jou samen.

Raymedy is voor wanneer

Stappen

1. Intake

Voordat je een bodyscan kunt laten maken, zal jouw Raymedy-therapeut in de meeste gevallen je vragen een intake-formulier in te vullen. Met dit formulier krijgt je therapeut beter zicht op je klachten, de diagnose van je arts en je eigen toelichting op je gezondheid. Je neemt dit formulier mee als je de bodyscan laat doen. Het kan ook zijn dat de therapeut het beter vindt juist niks te vragen en eerst de meting uit te voeren uit stap 2:

2. Bodyscan

Meten is weten. Daarom met de therapeut eerst de energiehuishouding van je lichaam. De meetresultaten geven de belangrijkste aanwijzingen voor een passende behandeling. Er worden twee metingen gedaan:
1. Impedantiemeting Deze weerstandsmeting meet waar je meridianen niet goed doorstromen. Al je meridianen beginnen of eindigen in vingers of tenen. Je therapeut doet 24 metingen: snel, pijnloos en zeer nauwkeurig.

2. Rapid Response Thermografische Scan
Door je lichaam een serie van verschillende signalen aan te bieden en de reactie te meten, wordt duidelijk welke behandeling het beste bij jou past.

3. Inzicht in je balans

De therapeut gaat op zoek naar verbanden tussen:

 • De diagnose van je arts, je klachten en je eigen toelichting op je gezondheid en leefwijze
 • De uitkomsten van de bodyscan: wat vertellen je meridianen en de uitkomsten van de thermografische scan
 • Je fysieke, emotionele en mentale veerkracht
 • Je bewustzijn van lichaam en geest
Je kunt vragen om een uitgebreid persoonlijk rapport van de belangrijkste resultaten van je meting, de scans en een advies voor de toekomst. Zo krijg je een goed inzicht in je eigen energiehuishouding en wat je zelf kunt doen.

4. Start Raymedy behandelplan

Nu alles in kaart is gebracht, maakt je therapeut een behandelplan. Dit plan richt zich op je klachten, maar betrekt daarbij je voeding, je bewegingspatroon, je vermogen om met spanningen en emoties om te gaan en de informatie over je energie zoals uit de meridiaanmetingen en de scans blijkt. Onze behandelingen richten zich op het herstel van belangrijke functies van organen en weefsel door het stimuleren van zwakke functies met behulp van licht en magneetveld. De opeenvolgende behandelingen zijn iedere keer aangepast aan de toestand van dat moment, dus dynamisch en bestaan uit een toepassing van schema’s van verschillende raymedy’s, allemaal gericht op het herstellen van de balans in het lichaam. Onze software stemt het protocol precies af op jouw energetische toestand.
Vaak snel resultaat
Na een eerste behandeling merk je meestal direct al een reactie van je energiesysteem. Is je klacht niet verholpen na de eerste behandeling? Dan verdwijnt je klacht meestal na een paar dagen of anders na meerdere (thuis) behandelingen. Nadat het behandelplan is uitgevoerd doet je therapeut een nameting om het effect van je behandeling vast te stellen.

5. Je balans is hersteld

Het behandelplan heeft de balans in je lichaam hersteld. Bovendien heb je meer inzicht gekregen in je eigen energiehuishouding. Daarmee begint ook jouw eigen verantwoordelijkheid om in balans te blijven. Je therapeut kan je verschillende adviezen geven:

 • Kies passende voeding & voedingssupplementen
 • Energetiseer water
 • Vermijd sterke elektromagnetische straling
 • Vergroot je bewustzijn met meditatie
 • Beweeg voldoende
 • Zoek regelmatig de natuur op
 • Pak je kernovertuigingen, weerstanden en trauma’s aan

Behandeling via therapeut

Bij ernstige blessures of chronische klachten of aandoeningen raden we je een bezoek aan een Raymedy therapeut aan. De therapeut gaat op zoek naar effectieve behandelfrequenties.

Zelf aan de slag?

Blessures, klachten of aandoeningen kunnen zelf behandeld worden met de PowerMe. Je therapeut maakt een behandelplan dat je thuis uitvoert. De App geeft stap voor stap aanwijzingen.
Winkelwagen
Scroll naar boven