Hoe werkt Raymedy

colorbar
die gewoon helpt!

Raymedy is een unieke therapievorm waarvan de basis is gelegd in de biofysica, elektro-acupunctuur en het wetenschappelijk programma van de Russische ruimtevaart om op afstand de kosmonauten hun gezondheid te kunnen monitoren en verbeteren. Raymedy heeft dit doorontwikkeld naar praktische behandelapparatuur waarmee in de afgelopen 20 jaar wereldwijd ruim een half miljoen mensen mee zijn behandeld.

De therapie is gebaseerd op de kennis over de energiebanen in het lichaam waar ook de acupunctuur gebruik van maakt, de invloed die deze hebben op je gezondheid en hoe je via deze energiebanen de gezondheid weer kan herstellen. Raymedy gebruikt moderne meet- en behandelapparatuur en unieke zelf ontwikkelde software om de energetische disbalansen op te sporen en behandelen. Raymedy behandelt deze disbalansen met licht, pulserende elektromagnetische velden en micro-stroom.

energiebanen

De therapie brengt je lichaam weer in een balans die de oorspronkelijke, gezonde toestand van je lichaam zo veel mogelijk benadert. Het doel is je organen en lichaamsfuncties weer in harmonie met elkaar te laten samenwerken. Heel veel kwalen en aandoeningen kunnen in een paar behandelingen verbetert worden, sommige zaken zoals jetlag al na 1 behandeling.

Met de nieuwe ReadMe en PowerMe apparatuur, kun jij jezelf gewoon thuis behandelen. Lees hier hoe dit werkt.