Lyme

colorbar
door lyme
Ook na een herhaalde antibioticakuur houd je soms klachten van een lyme-infectie. Je hebt dan chronische lyme. Chronische lyme kan uiteindelijk leiden tot verschillende neurologische aandoeningen: van vage klachten zoals vermoeidheid en concentratieverlies tot pijnlijke gewrichten, pezen en spieren tot ernstige uitvalsverschijnselen.

Raymedy kan je helpen.

Raymedy pakt het anders aan
Je kunt Lyme-Borreliosebacterie in je lichaam hebben zonder dat dit uit de meest gebruikte, standaard medische tests blijkt. Gelukkig koppelt Raymedy eeuwenoude Oosterse inzichten aan onze Westerse wetenschap. Daarmee kunnen we in 4 stappen werken aan een oplossing:
1. Intake
Je kiest een therapeut en vult een intake-formulier in. Zo krijgt je therapeut zicht op je littekens en klachten die ermee samenhangen.
2. Bodyscan
De therapeut onderzoekt je energiehuishouding door meridianen te meten die met je klachten te maken hebben.
3. Inzicht
Je hebt inzicht in de balans van je lichaam en krijgt advies van je therapeut de balans te herstellen of verbeteren.
4. Start
Je therapeut stelt een behandelplan op met licht- en magneetpulsen om je lichaam weer in balans te brengen.
Goed op weg naar een gezond leven
Resultaten bij Chronische Lyme infecties
Onderzoek toont aan dat onze behandelmethode leidt tot een snelle afname van de Lyme-Borrelia bacteriën. De behandeling richt zich vooral op de meridiaan die de bacterie als transportsysteem gebruikt om infecties in je organen te veroorzaken. De meridiaanmetingen gebruiken we daarbij als gids zodat we speciale aandacht kunnen geven aan je zwakste meridiaan en de pijnlijke plekken waar deze doorheen loopt. Vaak verbergen de bacteriën zich in het vocht van je ruggenwervel en andere gewrichten. Zelfs in witte bloedlichaampjes. Daarnaast krijg je een ontgiftingskuur die je therapeut eerst zal testen op zijn effectiviteit bij jou.
Lyme en meridianen
We kijken met brede blik naar chronische lyme
Westers onderzoek laat zien dat alle processen in ons lichaam worden aangestuurd door energie in de vorm van stroom, chemische signalen of licht. Volgens eeuwen oude Chinese geneeskunde stroomt al die energie via meridianen door het lichaam. Bij de behandeling van chronische lyme maken we bij Raymedy gebruik van beide inzichten.
Energie moet weer ongehinderd stromen
Ons lichaam heeft 24 meridianen. Die meridianen komen samen in de buik en in het hoofd. Veel klachten ontstaan door een storing in die meridianen. Bij Raymedy zorgen we ervoor dat jouw energie weer ongehinderd door je lichaam kan stromen.
De Lyme-Borrelia bacterie beschadigt zwakke meridianen
De Lyme-Borrelia bacterie richt vooral schade aan bij je zwakste meridiaan. Dus heb je bijvoorbeeld een zwakke blaasmeridiaan? Dan is het waarschijnlijk dat de bacterie zich in het weefsel ophoudt dat je blaasmeridiaan reguleert of in de organen die deze meridiaan van energie voorziet.
Meer over chronische lyme
Lyme loop je meestal op door de beet van een teek. Soms krijg je het door overdracht van lichaamsvocht. De veroorzaker is de lyme-borreliosebacterie die na een antibioticakuur van je huisarts meestal verdwijnt. Heb je lyme opgelopen? Dan merk je dat als je huid rood is geworden op de plek waar de teek heeft gezeten. Meestal zit er dan ook een rode ring omheen. Op je oorlel of je tepelhof kan een rode zwelling ontstaan. Helaas zijn deze zichtbare tekens niet altijd aanwezig. Na een antibioticakuur van de huisarts ben je meestal van je lyme af. Chronische lyme ontstaat als deze acute fase van lyme niet (of niet succesvol) met antibiotica behandeld is. Dan kun je andere klachten krijgen. Deze klachten kunnen heel verschillend zijn:
Je hebt last van vermoeidheid
Je hebt concentratieproblemen
Je kunt pijn in spieren en pezen krijgen
Je krijgt een tintelend gevoel
Je merkt dat je kracht verliest
Je hebt last van een gezwollen en pijnlijk gewricht
In de maanden tot jaren na de tekenbeet kleurt je huid rood tot paars en wordt op die plaatsen steeds dunner
Er ontstaat een lichte ontsteking van je hersenvliezen of ruggenmergzenuwen
Je wordt doof
Je gaat dubbel zien
Je kunt een aangezichtsverlamming en andere uitvalsverschijnselen krijgen
Behandeling via therapeut
Bij ernstige blessures of chronische klachten of aandoeningen raden we je een bezoek aan een Raymedy therapeut aan. De therapeut gaat op zoek naar effectieve behandelfrequenties.
Zelf aan de slag?
Blessures, klachten of aandoeningen kunnen zelf behandeld worden met de PowerMe. Je therapeut maakt een behandelplan dat je  thuis uitvoert. De App geeft stap voor stap aanwijzingen.