Over Raymedy

Onze wereld heeft zoveel te bieden

Daarom kijken wij met een onbevangen, brede blik naar jouw gezondheid. Net wat breder dan dat je van de reguliere gezondheidszorg gewend bent.

Unieke combinatie van kennis

Raymedy koppelt sinds 1997 inzichten uit de Oosterse energiegeneeskunde aan Westerse wetenschappelijke kennis en moderne meetsystemen . We registreren elke behandeling die we doen, analyseren onze data en ontwikkelen zo nieuwe behandelingen.

Wij toetsen onze metingen aan de Oosterse kennis over de energiebanen (‘meridianen’) in het lichaam en de energie in de diverse lichaamssystemen. De resultaten van deze metingen vormen de basis voor de behandeling met onze apparatuur. Dit doen wij met magnetisme, lichtfrequenties en microstroom.

Het ontstaan van de Raymedy therapie

Aan de innovaties van Raymedy is een persoonlijke zoek- en ervaringstocht vooraf gegaan van de oprichter, Mauk den Boer ( 1952-2021): “van jongs af aan interesseerde ik me voor gezondheid en genezing. In een familie en vriendenkring waar het gewoon was om je met de vragen van het leven bezig te houden waren er geen opgelegde grenzen voor mijn zoeken, vorming van ideeën, pogingen tot verklaringen,  en het bezig zijn met de zin van het leven. Natuurlijke, spontane processen wilde ik begrijpen en ik wilde snappen welke krachten het leven tot een prachtig geheel vormen, aandrijven en bij elkaar houden. In de natuur- en milieubescherming kon ik 20 jaar lang mijn energie en ideeën over het belang van natuurlijke processen kwijt, het behoud en herstel van ecosystemen , terwijl ik als hobby proeven deed om planten en bomen met magneetveld en stroom meer weerstand te geven tegen milieuverontreinigingen. Omdat magnetisme een fundamentele natuurkracht is en de enige natuurkracht die we kunnen opwekken, veranderen, sturen en in het leven van alledag kunnen meten, vermoedde ik ongekende mogelijkheden. Mijn proeven met planten, bomen en water bevestigden dat vermoeden. Omdat toen ( 1985 – 1997) te weinig mensen belangstelling hadden, laat staan er een gezin van onderhouden kon worden, richtte ik me vanaf 1997 op het behandelen van mensen en de ontwikkeling van de Raymedy methode. De groei en erkenning van Raymedy zijn de verwerkelijking van een droom: mensen zo te helpen dat ze gezonder, vitaler en bewuster worden.

Raymedy is opgericht om de voordelen en de enorme mogelijkheden van de toepassing van licht, pulserende magneetvelden en stroom voor het stimuleren van het natuurlijke genezingsvermogen binnen ieders bereik te brengen. Met Raymedy stimuleren we het zelfgenezend en zelfbeschermend vermogen van het lichaam, verminderen we de noodzaak om medicijnen te gebruiken en bieden we een effectieve therapie voor aandoeningen waar de reguliere gezondheidszorg minder effectief in is.

Mauk den Boer
Raymedy Founding Father Mauk den Boer

Raymedy explainer video

Onderstaande video legt uit hoe Raymedy therapie is ontstaan, welke kennis en technologie eraan ten grondslag ligt. Ondertiteling is Engels. 
De ontwikkeling van Raymedy sinds 1997 in cijfers en feiten in chronologische volgorde vind je op deze pagina.

Winkelwagen
Scroll naar boven