Over Raymedy

colorbar
moois in de wereld
Daarom kijken wij met een onbevangen, brede blik naar jouw gezondheid. Net wat breder dan dat je van de reguliere gezondheidszorg gewend bent.

Raymedy koppelt sinds 1997 inzichten uit de Oosterse energiegeneeskunde aan de Westerse wetenschappelijke kennis. We registreren elke behandeling die we doen, analyseren onze data en onderzoeken nieuwe technologieën.

We toetsen onze metingen aan de Oosterse kennis.

Met microstroom maken we de meridianen in je lichaam meetbaar. Daardoor krijgen we inzicht in jouw lichaam en kunnen je adviseren op het gebied van stress, voeding, energie en beweging. Met lichtfrequenties en pulserende magneetvelden hebben we dé manier gevonden om jouw organen, meridianen, energiebanen op een efficiënte manier te beïnvloeden en herstellen.

We helpen jouw lichaam weer in balans te brengen. Voor nu en voor de toekomst. 

Leren van elkaar

De Westerse en Oosterse geneeskunde weten elkaar steeds beter te vinden. De eeuwenoude energiegeneeskunde gebaseerd op Chi, yin en yang en de 5 elementen en de Westerse wetenschap groeien naar elkaar toe.

Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde in 1924

Al in 1901 vond de Nederlandse arts Willem Einthoven de snaargalvanometer uit. Dit was het eerste instrument dat de kleine stroomschokjes die het hart produceert, kon opsporen. Voor deze uitvinding en de verdere ontwikkeling van de elektrocardiografie (ECG) ontving Einthoven in 1924 de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde.

Belang energie en licht wetenschappelijk aangetoond

We weten allemaal dat de processen in het lichaam aangestuurd worden met energie. Heel kleine stroompjes sturen spieren aan. Het licht in onze ogen wordt omgezet om zo een beeld te vormen. En de Groningse onderzoeker Ben Feringa toonde aan dat cellen licht nodig hebben om voedingsstoffen op te nemen. Hij kreeg er in 2016 de Nobelprijs voor scheikunde voor.