Onze aanpak

colorbar
een betere gezondheid

1. Na aanschaf van ons totaalpakket 2 ontvang je de ReadMe polsband met

meetpen, de smartphone app voor iPhone of Android en de PowerMe behandel unit.

2. Je start de Raymedy app op en beantwoordt een aantal vragen over je geestelijke toestand en lichamelijke gezondheid.

3. Je meet met de ReadMe een aantal energiepunten op je vingers en tenen, de energiehuishouding van je lichaam. Er worden twee metingen gedaan:

– Impedantiemeting

Deze weerstandsmeting meet waar je meridianen niet goed doorstromen. We meten op de begin- en eindpunten van deze meridianen omdat dan beter te zien is waar de klacht zit. De 24 metingen zijn pijnloos en precies.

– Rapid respons thermografie

Vervolgens wordt je lichaam een serie van signalen aangeboden om zo de reactie te kunnen meten. De meetresultaten geven de aanwijzingen voor een passende behandeling.

4. De ReadMe pen geeft draadloos de resultaten door aan de ReadMe app. Deze analyseert

met de meetgegevens de energiebalans in de diverse meridianen. Wanneer alles in kaart

is gebracht, genereert de ReadMe app een behandelplan met de PowerMe en stelt deze draadloos in. Deze behandeling richt zich op het herstel van de energiebalans in je meridianen en daarmee het oplossen of verminderen van je klachten.

5. De ReadMe app geeft je precieze 6 instructie waar en hoe lang je de PowerMe moet houden en met welk deel van de PowerMe dit is. Zo behandel je eenvoudig zelf je energiepunten en voed je ze met de juiste energie.

6. Na de eerste behandeling merk je meestal direct al een reactie want er treedt direct een herstel van de energiebalans op. Deze behandeling voer je vervolgens regelmatig uit, tot je klachten voldoende of geheel zijn afgenomen. Bij iedere meting zie je hoe ver het herstel is opgetreden.

Bij het pakket hoort ook een aantal ondersteunende consulten van een Raymedy therapeut.

De behandeling heeft je balans in je lichaam hersteld en je hebt meer inzicht gekregen in je eigen energiehouding maar nu is het aan jou om in balans te blijven. De app of ondersteunende therapeut zal je verschillende adviezen meegeven.

Raymedy ReadMe - PowerMe
Raymedy app
Raymedy ReadMe
Raymedy PowerMe healing