Wetenschap

colorbar
onze unieke Raymedy therapie
Alle processen in het lichaam worden aangestuurd worden met energie. Heel kleine stroompjes sturen spieren aan. Het licht in onze ogen wordt omgezet om zo een beeld te vormen. Cellen hebben licht nodig om voedingsstoffen op te nemen. De wetenschap achter deze processen is de wetenschap achter Raymedy.

Raymedy therapie is gebaseerd op de meridianenleer uit de Oosterse geneeskunde, gecombineerd met westerse meetmethoden en behandeling van energie disbalansen met licht, pulserende elektromagnetische velden en micro-stroom stimulatie. De basis hiervan is gelegd in het wetenschappelijk programma van de Russische ruimtevaart en door Raymedy doorontwikkeld. Raymedy koppelt inzichten uit de Oosterse energiegeneeskunde aan de Westerse wetenschappelijke kennis. We registreren elke behandeling die we doen, analyseren onze data en onderzoeken nieuwe technologieën.

Leren van elkaar

De Westerse en Oosterse geneeskunde weten elkaar steeds beter te vinden. De eeuwenoude energiegeneeskunde gebaseerd op Chi, yin en yang en de 5 elementen en de Westerse wetenschap groeien naar elkaar toe.

Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde in 1924

Al in 1901 vond de Nederlandse arts Willem Einthoven de snaargalvanometer uit. Dit was het eerste instrument dat de kleine stroomschokjes die het hart produceert, kon opsporen. Voor deze uitvinding en de verdere ontwikkeling van de elektrocardiografie (ECG) ontving Einthoven in 1924 de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde.

Belang energie en licht wetenschappelijk aangetoond

We weten allemaal dat de processen in het lichaam aangestuurd worden met energie. Heel kleine stroompjes sturen spieren aan. Het licht in onze ogen wordt omgezet om zo een beeld te vormen. En de Groningse onderzoeker Ben Feringa toonde aan dat cellen licht nodig hebben om voedingsstoffen op te nemen. Hij kreeg er in 2016 de Nobelprijs voor scheikunde voor.

TED Talk over de werking van ReadMe en PowerMe door Mauk den Boer