Prostaat

Weer niet echt uitgerust?

Vaak naar de wc moeten omdat er anders ongelukjes gebeuren, er ’s nachts een paar keer uit moeten waardoor je fases met diepe slaap te kort zijn en je niet goed uitgerust aan je dag kunt beginnen. Iedere man kan vanaf zijn vijftigste problemen met zijn prostaat krijgen. Dit heet goedaardige prostaat hypertrofie. Raymedy kan je helpen.
Raymedy kan je helpen.

Raymedy pakt het anders aan

Raymedy koppelt eeuwenoude Oosterse inzichten aan onze Westerse wetenschap. Daarmee kunnen we in 4 stappen werken aan een oplossing voor je prostaatproblemen:

In vier stappen naar een succesvolle behandeling

Intake

Je kiest een therapeut en vult een intake-formulier in. Zo krijgt je therapeut zicht op je littekens en klachten die ermee samenhangen.

Body Scan

De therapeut onderzoekt je energiehuishouding door je energiebanen (meridianen) te meten die met je klachten te maken hebben.

Inzicht

Je hebt inzicht in de balans van je lichaam en krijgt advies van je therapeut hoe je de balans in verstoorde systemen kunt herstellen of verbeteren.

Start

Je therapeut stelt een Raymedy behandelplan op en start de behandeling om de verstoorde lichaamssystemen weer in balans te brengen.

Je bent goed op weg naar een gezonder leven!

Resultaten bij prostaatproblemen

Onderzoek laat zien dat de Raymedy methode duidelijke verbetering laten zien. Je hoeft dan veel minder vaak je bed uit ’s nachts. Ons prostaatprotocol richt zich op de gevolgen van lokale verzuring door urinezuur, op een verbetering van de enervatie van de sluitspier en op een betere lokale doorbloeding.

Prostaat en de meridianen

We kijken met brede blik naar prostaat problemen

Westers onderzoek laat zien dat alle processen in ons lichaam worden aangestuurd door energie in de vorm van stroom, chemische signalen of licht. Volgens eeuwen oude Chinese geneeskunde stroomt al die energie via meridianen door het lichaam. Bij de behandeling van je prostaat hypertrofie maken we bij Raymedy gebruik van beide inzichten.

Energie moet weer ongehinderd stromen

Ons lichaam heeft 24 meridianen. Die meridianen komen samen in de buik en in het hoofd. Veel klachten ontstaan door een storing in die meridianen. Bij Raymedy zorgen we ervoor dat jouw energie weer ongehinderd door je lichaam kan stromen.

Prostaatproblemen en je meridianen

Problemen met je prostaat hebben vooral te maken met een verzwakking van je blaasmeridiaan en met de inwerking van ureum en andere zuren op je prostaat. Daardoor wordt het steunweefsel voos, de motorische zenuwen worden zwak en de spieren slap. Ons prostaatprotocol richt zich op verbetering van deze aspecten.

Meer over prostaat hypertrofie


Bij prostaat hypertrofie wordt je prostaatweefsel sponsachtig waardoor je prostaat je urineleiders niet goed kunnen afsluiten. Een van de belangrijkste oorzaken voor prostaat hypertrofie is een hoge zuurgraad van ureum. Ureum wordt door je nieren uit je bloed gefilterd, maar als we verzuren dan krijgen deze zuren via het ureum de kans om je prostaatweefsel aan te tasten. De gladde spieren die voor afsluiting zorgen, worden minder effectief. Stress, te weinig beweging en kant-en-klare voeding werken verzurend. Prostaat hypertrofie geeft deze klachten:

  • Je moet vaak plassen
  • Je hebt last van een brandende, trekkende, zeurende of bijtende pijn in het gebied tussen je balzak en je endeldarm
  • De pijn kan naar je liezen en je geslachtsorgaan uitstralen
  • De pijn komt vooral voor bij kou, stress, alcoholgebruik, scherp eten en langdurig zitten
  • Vaak ontstaan er problemen met plassen zelf

Behandeling via therapeut

Bij ernstige blessures of chronische klachten of aandoeningen raden we je een bezoek aan een Raymedy therapeut aan. De therapeut gaat op zoek naar effectieve behandelfrequenties.

Zelf aan de slag?

Blessures, klachten of aandoeningen kunnen zelf behandeld worden met de PowerMe. Je therapeut maakt een behandelplan dat je thuis uitvoert. De App geeft stap voor stap aanwijzingen.

Aan de innovaties van Raymedy is een persoonlijke zoek- en ervaringstocht vooraf gegaan van de oprichter, Mauk den Boer ( 1952): “van jongs af aan interesseerde ik me voor gezondheid en genezing. In een familie en vriendenkring waar het gewoon was om je met de vragen van het leven bezig te houden waren er geen opgelegde grenzen voor mijn zoeken, vorming van ideëen, pogingen tot verklaringen,  en het bezig zijn met de zin van het leven. Natuurlijke, spontane processen wilde ik begrijpen en ik wilde snappen welke krachten het leven tot een prachtig geheel vormen, aandrijven en bij elkaar houden. In de natuur- en milieubescherming kon ik 20 jaar lang mijn energie en ideëen over het belang van natuurlijke processen kwijt, het behoud en herstel van ecosystemen , terwijl ik als hobby proeven deed om planten en bomen met magneetveld en stroom meer weerstand te geven tegen milieuverontreinigingen. Omdat magnetisme een fundamentele natuurkracht is en de enige natuurkracht die we kunnen opwekken, veranderen, sturen en in het leven van alledag kunnen meten, vermoedde ik ongekende mogelijkheden. Mijn proeven met planten, bomen en water bevestigden dat vermoeden. Omdat toen ( 1985 – 1997) te weinig mensen belangstelling hadden, laat staan er een gezin van onderhouden kon worden, richtte ik me vanaf 1997 op het behandelen van mensen en de ontwikkeling van de methode. De groei en erkenning van Raymedy zijn de verwerkelijking van een droom: mensen zo te helpen dat ze gezonder, vitaler en bewuster worden.

Kortom, Raymedy is opgericht om de voordelen en de enorme mogelijkheden van de toepassing van licht, pulserende magneetvelden en stroom voor het stimuleren van het natuurlijke genezingsvermogen binnen ieders bereik te brengen.

Winkelwagen
Scroll naar boven