FAQ

Zie de AVG mededeling op onze website. Jouw gegevens en die van je familieleden zijn met je wachtwoord beveiligd. Uitsluitend wanneer je je metingen naar je therapeut stuurt, dan kan deze ze inzien. De therapeut voldoet aan de privacy eisen van de beroepsvereniging waarbij deze is aangesloten. Zo’n lidmaatschap is een vereiste dat wij aan alle therapeuten stellen. Raymedy verkoopt geen persoonlijke gegevens en geeft hierin niemand inzage. Uitsluitend onze systeembeheerder heeft hiertoe toegang. Onze provider voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van beveiliging. In de toekomst willen we wel meetgegevens gaan analyseren om daarmee onze kennis te vergroten en met de aangesloten therapeuten te delen. We zullen daartoe uitsluitend volledig geanonimiseerde gegevens gebruiken. .
Naarmate we ouder worden wordt de energie die onze cellen produceren minder en wordt de inwendige weerstand groter van de meridiaan. De energie- hoeveelheid die normaal is voor een jong iemand zou bij een ouder iemand als overmaat aan energie worden beoordeeld. Daarom is de beoordeling van de energiestatus aan de leeftijd aangepast.
Mocht de verbinding met het netwerk niet goed genoeg zijn om de metingen naar de server te sturen, dan worden ze locaal opgeslagen. Ze worden dan op een moment waarop de verbinding wel goed is alsnog naar de server gestuurd.
Ja. Regel 1 voor de levensduur: laad de batterij niet op tot 100 %. Het voor de levensduur van de batterij gunstige oplaadpercentage ligt tussen 20% en 80%. Vaak is een batterij ook helemaal niet tot het uiterste belast; ook niet wanneer een groen of rood lichtje gaat knipperen. De smartphone wil je alleen waarschuwen dat sommige dingen misschien niet meer mogelijk zullen zijn. Het is zelfs nog erger om je volledig opgeladen toestel in de oplader te laten zitten, zoals veel van ons doen als we de batterij ’s nachts opladen. Dat betekent voor dat kleine apparaat alleen maar stress, omdat de batterij dan constant op volle toeren draait. Wanneer je de oplader uit het stopcontact trekt, voelt dit voor de batterij juist als een soort opluchting. “Alsof je je spieren even kan ontspannen na een zware training” ( Bron: battery university).
Ja. Het is beter voor de levensduur van de Li-ion batterij om deze niet te lang op te laden. Je ziet in het scherm van de app of de batterij voldoende lading heeft om je te meten of te behandelen. Regel 1 voor de levensduur: laad de batterij niet op tot 100 %. Het voor de levensduur van de batterij gunstige oplaadpercentage ligt tussen 20% en 80%. Vaak is een batterij ook helemaal niet tot het uiterste belast; ook niet wanneer een groen of rood lichtje gaat knipperen. De smartphone wil je alleen waarschuwen dat sommige dingen misschien niet meer mogelijk zullen zijn. Het is zelfs nog erger om je volledig opgeladen toestel in de oplader te laten zitten, zoals veel van ons doen als we de batterij ’s nachts opladen. Dat betekent voor dat kleine apparaat alleen maar stress, omdat de batterij dan constant op volle toeren draait. Wanneer je de oplader uit het stopcontact trekt, voelt dit voor de batterij juist als een soort opluchting. “Alsof je je spieren even kan ontspannen na een zware training” (Bron: battery university).
Na het klikken op deze knop ontvang je een SMS. Daarmee krijg je toegang tot je meetgegevens en je klachten. Je kunt deze meetgegevens voor iedere meridiaan, score en energie-verloop vergelijken met het verloop van je klachten en stemming.
Je kunt de App met 5 personen gebruiken.
i-Phone 6 en nieuwer. Refurbished i-Phones zijn verkrijgbaar voor ca. € 150,=.
De Read&PowerMe App werkt alleen op i-Phones ( V6 en hoger) en ook op een i-Pad.
Zoek in de App Store naar ‘read&powerme’. We hebben alleen een App voor i-Phones en i-Pads.
Klik op ‘maak een nieuwe account’. Voer je e-mail in en een zelf gekozen wachtwoord. Herhaal dit laatste wachtwoord in de derde regel. Klik daarna op ‘bevestig’. Vul daarna je verdere gegevens in. Je bent nu de hoofdgebruiker. Familieleden kunnen zich ook meten en behandelen. De hoofdgebruiker beheert het tegoed en doet de betalingen.
Winkelwagen
Scroll naar boven